Zaldi zadels

Zaldi zadels

 

Zaldi

Zaldi zadels onderscheiden zich door vakmanschap gecombineerd met technology.  Al vier generaties lang maken deze Spaanse zadelmakers zadels met toebehoren. Ze hebben zich op meerdere vlakken ontwikkeld van spaanse rijschool tot eventing.

Zadelmakerij

Uniek in deze tijd is nog dat de zadels in Europa (Spanje) worden gemaakt en dit alles in hun eigen zadelmakerij.
Zaldi is een traditioneel bedrijf welke ontzettend veel ervaring heeft en hoge kwaliteit zadels maakt volledig naar de wens van de klant en het paard.
De levertijden binnen Zaldi zijn normaal (even de Corona niet mee gerekend) een 4 tot 5 week. Dit voor een volledig Costom made zeer snel.

Concept

Zaldi werkt al jaren met een uniek concept, daarbij blijven ze zich ontwikkelen. In de door Zaldi gemaakte zadels zit een thermoplastische boom. Deze boom heeft de unieke eigenschap om zich aan  te passen aan het paard door gebruik. De boom uitermate flexibel wat de mogelijkheid geeft de veranderingen van het paard en de beweging goed te volgen. De boom is aan de voorzijde voorzien van een metalen plaat of losse kopijzers.  De metalen plaat kan heel goed in de pers en kan daarbij goed worden aangepast. Zaldi zadels hebben het unieke concept dat ze gedurende het inrijden zich volledig aan het paard aanpassen. De zadels worden gevuld met synthetische wol of latex. Daarbij is het mogelijk om de zadels in diverse kopijzers te bestellen zoals A of U vorm. 

Zadel aanmeten

Zaldi zadels worden op het paard aangemeten naar wens van de eigenaar. Zo zijn er diverse mogelijkheden van leerkleuren, stiksels, materialen en extra opties. Zaldi zadels worden nauwkeurig aangemeten, waarna ze na levering worden afgepast. De ruiter dient het dan meerdere uren te gaan rijden voor de perfecte pasvorm.

Let wel: Sommige modellen worden standaard geleverd met diverse kleur opties bij andere modellen is het meerprijs.

Testmodellen

Op dit moment heb ik onderstaande modellen te passen: