Zadelpasservice

Boomloos

Waarom passervice 

De rug van het paard, maar ook uw eigen lichaam is gevoelig voor blessures of ongemakken. Goed passend, veilig en comfortabel harnachement is dan ook van groot belang om problemen in de toekomst te voorkomen.  Kies dan ook voor goed advies bij de keuze van een nieuw zadel.

Een paard veranderd ontzettend snel door meerdere omstandigheden. Leeftijd, training, ziekte, seizoenen en compenstatie in het lichaam kunnen de passing van uw zadel beinvloeden. Laat uw zadel op tijd controleren om problemen te voorkomen

Deskundig advies

Vanuit mijn bedrijfsvisie wil ik paard en ruiter helpen bij rug-, bewegings- of rij technische problemen. Hierbij hoort correct en eerlijk advies met betrekking tot goed harnachement . Door eerlijk en deskundig advies kunnen we kijken wat de beste  keuze is voor u en uw paard

Ik adviseer en informeer u graag bij aankoop van nieuw of 2e hands, controle van uw huidige zadel of bij rijtechnische problemen.

 

zadelpasservice Zadelwijzer
zadelwijzer

Veel kennis en ervaring

Door mijn jarenlange ervaring en opleidingen bent u verzekerd van een gedegen kennis van het bewegingsapparaat en goed passend harnachement. Ik kijk vanuit mijn achtergrond als zadelpasser, bewegingstherapeut, thermograaf en instructeur altijd het gehele plaatje. 

Uw paard wordt tijdens een consult goed nagekeken op eventuele rug- en bewegingsproblemen. Daarbij let ik ook goed op uw eigen houding en zit en kan ik u daar desgewenst bij helpen. 

Ik help u en uw paard graag, ook bij eventuele rijtechnische of bewegings-problemen of kan u doorsturen naar een goede proffesional in mijn netwerk.