Maak hier uw afspraak

Afspraak maken

Afspraak of informatie

Routes:

Afspraak maken:

Door voorjaar en vele aanvragen is  mijn agenda helaas erg vol. Houdt rekening dat wanneer je een afspraak wilt maken je gemiddeld 5-7 week zult moeten wachten. Afspraken in de buurt gaan over het algemeen vlugger , en i.o. 

Omdat ik op dit moment ontzettend veel aanvragen heb, heb ik besloten om mijn werkgebied te verkleinen. Ik maak geen routes naar Noord-Holland meer. Ook routes verder weg zal ik minder plannen en of doorsturen. Drenthe, Friesland, Groningen, Overijssel, boven in Utrecht en kop Gelderland i.o. . Andere regio’s verwijs ik door naar collega. 

Nieuws: Covid-19 maatregelen

Helaas we leven in een rare tijd, van velen wordt het maximale gevraagd. Als zadelpasser hebben wij vanuit de SRP (Sector Raad Paard) toestemming om aan het werkt te blijven. Dit omdat ons beroep bijdraagt aan het welzijn van ons paard. 

Wilt u graag een afspraak maken of vrijblijvend meer informatie? Het kan soms zijn dat een reactie per mail soms wat langer duren (3 a 4 dagen) kan duren. 

Dan kunt u dit bij voorkeur via onderstaand contactformulier doen. Door middel van dit contact formulier kunnen wij sneller en u beter van dienst zijn en u sneller inplannen, half ingevulde formulieren of losse mails geven hierin soms wat vertraging. 

Privacy beleid

Wij gaan met vertrouwen om met uw gegevens: Lees hier ons privacy beleid In kader van deze wet, bent u dan ook niet verplicht om via het contact formulier contact op te nemen, u kunt ook zelf een mail sturen naar zadelwijzer@outlook.com 

 

  binnenbak aanwezigbuitenbak aanwezigmogelijkheid tot droog staanalleen weiland  WesternDressuurVeelzijdigKlassiek


  *Let op: prijzen zijn exclusief reiskosten of evt toeslagen *
   

  Werkgebied en routes

  Route dagen

  Ik werk op vast route dagen, alleen op maandag en vrijdag.

  Ik maak geen routes meer naar Noord Holland  of verder dan 1.20 reistijd. Dit omdat de reisafstanden te groot op dit moment en ik niet zoveel afspraken per dag inplan. Ik wil je graag doorverwijzen naar een collega passer die wel in uw regio komt. 

  Afspraken in de regio :(Friesland, Drenthe, Groningen, Overijssel, Gelderland, Flevoland en Utrecht

  Maandag      8.00 – 18.00

  Dinsdag         8.00 – 13.00

  Vrijdag         8.00 –  18.00

  Op andere dagen kan bij ons aan huis worden gekomen in Havelterberg (dit i.o.).

  Voor het maken van een afspraak werken wij bij voorkeur via een contactformulier, voor andere vragen ben ik te bereiken via de telefoon of via email. zadelwijzer@outlook.com of via mob/whatsapp 06-83 90 41 99 (gelieve alleen voor vragen en niet voor maken van afspraken)

  Werkgebied

  Woon je verder weg, dan mag je altijd mailen, ik kan dan samen met je kijken naar een oplossing of goede doorverwijzing. 

  Ik woon zelf in Havelterberg, i.o. mag u ook bij mij thuis komen. 

  Afspraken in Drenthe, Friesland, Overijssel, Groningen, Gelderland, Utrecht en Flevoland zijn vaak sneller te plannen.