Op dit moment kan ik helaas geen afspraak maken ivm langdurig blessure.

Afspraak maken

Afspraak of informatie

Afspraak maken:

Let op:

Door een langdurige schouder/hals blessure heb ik besloten om komende tijd mijn bedrijf stil te leggen. Dit houdt in dat ik heb besloten om voorlopig geen nieuwe klanten aan te nemen en mijn bedrijf tijdelijk even stil te leggen voor afspraken om mijn schouder de rust te geven die het nodig heeft. Ik neem dan ook echt niemand aan (krijg te vaak nog vraag of ik echt niet kom :). 

Uiteraard kan ik wel met u meedenken welke collega passer u wel verder kan helpen. Voor controle van Boomloze zadels heb ik enkele collega passers gevraagd. Dus mail mij gerust, dan kan ik u gericht door verwijzen. Ik heb hieronder ook al enkele fijne collega passers genoteerd. Bent u al klant bij mij en wilt u een controle afspraak, mail mij dan wel, dan kunnen we samen kijken naar een oplossing. 

Boomloos Western o.a. Freemax/ Silverado

Voor boomloos western Silverado en Freemax zadels mag er een mail naar mij gestuurd worden of appen. Ik kijk dan even samen naar een oplossing omdat er op  dit moment geen passer in Noord-Nederland zit. Voor midden en Zuid Nederland kan Kitty van https://www.kifrahorsesaddlefitting.nl/

Zadelwijzer@outlook.com

Zadelpassers voor boomzadels: 

https://www.vztd.nl/

Collega passers voor boomloos:

Barefoot/ EDIX: https://www.boomlooszadelbecidor.nl/

Ghost: https://www.paardweerinbalans.com/

Ghost/Barefoot: https://buitenzinnig.nl/

Ghost/Barefoot/EDIX/Trekker: https://www.freehorsepasservice.nl/

EDIX : https://www.edixsaddles.com/

EDIX/Ghost/Prince/Hidalgo: http://flexibelezadels.eu/

 

Werkgebied en routes

Werkgebied