Maak hier uw afspraak

Afspraak maken

Afspraak of informatie

Mijn werkgebied is : Friesland, Drenthe, Overijssel, Groningen, Noord- Oostpolder, bovenste stukje van Utrecht en noordelijke gedeelte van Gelderland. Max een 1 uur en 15 min rijden.

Afspraak maken:

Ik ben de komende periode tot 30 augustus gesloten ivm Vakantie en te volle agenda. 

Uw mail/aanvraag zal daarom maximaal 1 per week worden bekeken en alleen op noodzakelijke mailtjes wordt gereageerd. Bent u al klant en loop je tegen een spoed vraag/probleem aan dan kan je mij een what’s app sturen. Er is geen wachtlijst, ik ga na augustus weer opnieuw plannen. 

Mijn routedagen zijn op Maandag en Vrijdag (op deze dagen ben ik telefonisch niet bereikbaar en alleen voor vaste klanten via Whatsapp te bereiken, nieuwe aanvragen worden alleen via mail aangenomen).

Mail wordt op werkdagen beantwoord op dinsdag en donderdag. 

Privacy beleid

Wij gaan met vertrouwen om met uw gegevens: Lees hier ons privacy beleid In kader van deze wet, bent u dan ook niet verplicht om via het contact formulier contact op te nemen, u kunt ook zelf een mail sturen naar zadelwijzer@outlook.com 


Werkgebied en routes

Route dagen

Op dit moment is er door drukte, komende vakantie tijd en levertijden van diverse producten een tijdelijk nieuwe klanten stop. 

Ik werk op vast route dagen, alleen op maandag en vrijdag.

Ik maak geen routes meer naar Noord Holland  of verder dan 1.15 reistijd. Dit omdat de reisafstanden te groot op dit moment en ik niet zoveel afspraken per dag inplan. Ik wil je graag doorverwijzen naar een collega passer die wel in uw regio komt. 

Afspraken in de regio :(Friesland, Drenthe, Groningen, Overijssel, Gelderland, Flevoland en Utrecht

Maandag      8.00 – 18.00

Vrijdag         8.00 –  18.00

Op andere dagen kan bij ons aan huis worden gekomen in Havelterberg (dit i.o.).

 

Werkgebied

Woon je verder weg, dan mag je altijd mailen, ik kan dan samen met je kijken naar een oplossing of goede doorverwijzing. 

Ik woon zelf in Havelterberg, i.o. mag u ook bij mij thuis komen. 

Afspraken in Drenthe, Friesland, Overijssel, Groningen, Gelderland, Utrecht en Flevoland zijn vaak sneller te plannen.