Maak hier uw afspraak

Afspraak maken

Afspraak of informatie

Afspraak maken:

Let op:

Hoe graag ik mijn werk ook doe, i.v.m. omstandigheden heb ik op dit beperkt tijd voor pasafspraken voor nieuwe zadels.  Ik doe wel controle afspraken voor nieuwe en bestaande klanten en paarden.

Wil je toch graag via mij een nieuw zadel aanschaffen dan kan je een mail sturen en dan overleggen we wat de mogelijkheden zijn of een collega die je wel kan helpen.

Mijn routedagen zijn op Dinsdagochtend, donderdagochtend (alleen echt in de buurt) en Vrijdagochtend.

Mijn werkgebied is : Drenthe, Overijssel, Friesland, Groningen en Noord – Oostpolder. Met een maximum afstand van 50 km. Ik maak op dit moment geen routes, dus ga uit van een enkele afspraak ivm reiskosten. 

Mail wordt beantwoord op Woensdag en maandag ochtend. 

Contact alleen via mail: zadelwijzer@outlook.com

Werkgebied en routes

Route dagen

Hoe graag ik mijn werk ook doe, i.v.m. omstandigheden heb ik op dit beperkt tijd voor pasafspraken voor nieuwe/ 2e hands zadels. Ik doe wel controle afspraken voor nieuwe en bestaande klanten en paarden.

Ik werk op vast route dagen Dinsdagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend.

Mijn werkgebied is vanaf augustus 2021 beperkt naar Drenthe, Friesland, Groningen, Overijssel, NOP met een max van 50 km enkele reis.

U kunt ook bij mij komen met uw paard voor een afspraak.

 

Werkgebied

Woon je verder weg, dan mag je altijd mailen, ik kan dan samen met je kijken naar een oplossing of goede doorverwijzing. 

Ik woon zelf in Havelterberg, i.o. mag u ook bij mij thuis komen.