zadelwijzer Sharon Nawijn

Artikel over mijn bedrijf in Tinkermagazine Battie

Vorig jaar zomer mocht ik bij Sharon Nawijn en haar prachtige talentvolle en vooral lieve goedgekeurde Tinker/ Irish cob dekhengst Janesho SvG een pasconsult doen.

Vlak na mijn operatie begin dit jaar vroeg Sharon mij of ik het ook leuk vond om mee te werken aan een interview/artikel over boomloze/flexibele zadels voor het magazine Battie welke gemaakt wordt voor Het Nederlandse Stamboek voor Tinkers (NSvT). Super gaaf natuurlijk en gelukkig had ik ook nog eens een hoop tijd, aangezien ik een tijdje niks mocht doen in verband met revalidatie ;).

Deze week een aantal foto’s mogen ontvangen van het uiteindelijke artikel! Echt ontzettend gaaf en mooi geworden! Super trots op mijn artikel over één van mijn passies en werk, het passen en advies geven over boomloze en flexibele zadels.

Sharon super bedankt!

boomloos zadelpasservice

Benieuwd naar wat Sharon haar bedrijf of haar super knappe goed gekeurde dekhengst Janesho SvG? Dit is haar site www.trainingscentrumhorsevision.nl 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *